OM NINA


Relationer, ro og ressourcer

- hvorfor er det lige præcis de tre ord, der er vigtige for mig?


Det er de, fordi mit udgangspunkt i terapien altid er at møde de vidt forskellige individer, der træder ind ad døren gennem en rolig, anerkendende og omsorgsfuld tilgang. Det er særdeles vigtigt for mig at få skabt et trygt rum, hvor vi sammen kan finde ud af, hvilke forandringer, der ønskes og hvordan. Dette gør vi netop gennem et fokus på ressourcer og potentialer, samt gennem en undersøgelse af, hvordan disse bedst muligt bringes i spil - mens vi på en omsorgsfuld måde finder en plads til og eventuelt håndtering af de udfordringer, der også må være. Et centralt emne i terapien vil ofte være at blive klogere på de mønstre, vi har med os i hverdagen; både for os selv og ikke mindst i relationerne til andre. Men emner og fokus vil selvfølgelig blive tilpasset dit behov. Det vigtigste for mig er, at der altid kan bringes noget med fra en terapisession, som kan være med til at understøtte den ønskede forandring.


Da ro og tryghed for mig er centrale elementer i terapien, bringer jeg indimellem også naturen ind som muligt terapirum. Læs lidt mere om, terapi i naturen her. Derudover er onlinesamtaler også en mulighed.


Desuden har jeg godt kendskab til det kommunale system samt til daginstitutions- og skoleområdet, da jeg gennem mine første knapt 5 år som psykolog arbejdede inden for PPR (Pædagogisk Psykologisk Rådgivning; hvor jeg stadig løbende er tilknyttet). Dette kendskab oplever jeg ofte som hjælpsomt i blandt andet arbejdet med børn, unge og familier. I 2018 tog jeg dog beslutningen om at blive selvstændig psykolog for at kunne fokusere på nogle af de arbejdsopgaver, som jeg holder mest af; nemlig de terapeutiske. Mine primære områder er behandling af ocd, angst og enkeltfobier hos børn, unge og voksne samt parterapi. Derudover tilbyder jeg også undervisning og rådgivning til forældre og fagpersoner omkring børn med forskellige udfordringer.


Jeg blev færdiguddannet i 2014, er autoriseret af Psykolognævnet samt medlem af Dansk Psykolog Forening.

Klinikken i billeder

(fra sociale medier)

Kontakt mig meget gerne for mere information


- eller for at booke en samtale


(enten via kontaktformular herunder eller via telefon 5180 9954)